ONLINE INTERIEURADVIES

Bij LOFT17 staan we altijd voor je klaar als het gaat om je interieur. Ook in deze gekke tijd willen we je graag
kunnen helpen wanneer je een vraag hebt over je interieur of wanneer je op zoek bent naar een passend interieuradvies.
We willen je helpen met het creëren van een fijne plek en omdat dat nu niet bij jou thuis kan, lanceren we het online interieuradvies.

 

 

HOE WERKT HET?

STAP 1
Kies of je pakket 1 of pakket 2 wilt afnemen en of je nog extra's wilt toevoegen. Je vindt de verschillende opties in de webshop onder interieuradvies of door HIER te klikken. Stop jouw keuze(s) in het winkelmandje en reken af.

 

STAP 2
Binnen één week ontvang je van ons een bevestiging voor je aanvraag. Je ontvangt daarbij een vragenlijst. Door het beantwoorden van de vragen op deze lijst, krijgen wij een duidelijk beeld van hoe je woont en wat je wensen zijn. De vragenlijst mail je ons ingevuld en samen met foto's, een video, een plattegrond, inspiratieplaatjes en eventueel een link naar je Pinterest bord terug zodat wij over alle benodigde informatie beschikken.

 

STAP 3
Wij gaan dan voor je aan de slag en je krijgt van ons te horen op welke termijn we het ontwerp af zullen hebben.

 

STAP 4
Per post ontvang je van ons de 'LOFT interiorbox' met jouw ontwerp. Afhankelijk van welk pakket je kiest en welke extra opties je erbij neemt, bevat dit pakket het volgende: moodboard, sfeerimpressie, kleurenplan met kleurcodes, 2D of 3D plattegrond, materiaaladvies (kleur, behang, vloer, raambekleding), meubelplan, lichtplan, accessoiresplan, 3D visuals.

 

OPTIMAAL RESULTAAT
Je haalt het meeste uit het advies als je ook echt aan de slag wilt. Je staat er voor open om muren te schilderen of te voorzien van een behangetje. Je staat open voor veranderingen en hebt een budget voor het aanschaffen van accessoires of (kleine) meubelen.

 

          

 

 

.

© 2017 - 2021 LOFT17 - wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel